طرز تهیه خورش انار
مواد لازم:
گوشت |
نیم کیلو |
مغز گردو |
یک پیمانه |
سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید) |
دو پیمانه |
پیاز متوسط |
یک عدد |
دانه انار |
نصف پیمانه |
رب انار |
یک پیمانه |
گلپر در صورت تمایل |
دو قاشق چایخوری |
آبغوره |
دو قاشق مرباخوری |
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به صورت قیمهای تکهتکه کرده و با کمی پیاز سرخ کنید، سپس مغزگردو را چرخ کنید و با دانه انار و رب انار بجوشانید، آنگاه سبزی را خرد و سرخ کرده و تمام مواد را با گردو مخلوط کنید، سپس گلپر، نمک، فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید و هم بزنید، به روغن که افتاد این خورش انار آماده مصرف است، این خورش با برنج هم بسیار خوشمزه میشود همچنین میتوانید از سیبزمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.