MSA

MSA

MSA

MSA

طرز تهیه خورش انار

طرز تهیه خورش انار 

 

 

 

مواد لازم:

 

گوشت

نیم کیلو

مغز گردو

یک پیمانه

سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید)

دو پیمانه

پیاز متوسط

یک عدد

دانه انار

نصف پیمانه

رب انار

یک پیمانه

گلپر در صورت تمایل

دو قاشق چایخوری

آبغوره

دو قاشق مرباخوری

 

 

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به صورت قیمه‌ای تکه‌تکه کرده و با کمی پیاز سرخ کنید، سپس مغزگردو را چرخ کنید و با دانه انار و رب انار بجوشانید، آنگاه سبزی را خرد و سرخ کرده و تمام مواد را با گردو مخلوط کنید، سپس گلپر، نمک، فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید و هم بزنید، به روغن که افتاد این خورش انار آماده مصرف است، این خورش با برنج هم بسیار خوشمزه می‌شود همچنین می‌توانید از سیب‌زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد